Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde 1000 lerce Msn Nickleri konusu , 100 lerce msn nick Nette gezinirken bir site buldum içerisinde bir sürü güzel nick var Ama hepsi ingilizce Site Nickleri kategorilere ayırmış KATEGORİLER --------------------- Funny ----------------Eğlence Quotes ---------------Alıntı Love ------------------Aşk ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
100 lerce msn nick Nette gezinirken bir site buldum içerisinde bir sürü güzel nick var
Ama hepsi ingilizce Site Nickleri kategorilere ayırmış KATEGORİLER --------------------- Funny ----------------Eğlence Quotes ---------------Alıntı Love ------------------Aşk Compliments -----------Selamlar,Saygılar Weird thoughts --------Garip Düşünceler Insults 18+ ------------Hakaretler +18 Male (PG) -------------Bay Female (PG) -----------Bayan Male and Female (PG) --Bay ve Bayan Funny Names ----------Komik İsimler Dirty (Strictly 18+) -----Çirkin (Kesinlikle +1 Misc ------------------Diğer işte site [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ÖrneK : *¤¸¸ ·´¤* SenSiz CanSiz CanparCam MühürgözLüm I Love You Forevêr ![]() *¤`· ¸¸¤*Linke TıkLadiqiniz zaman qörCekSiniz ArkadaSlar ![]() ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|