Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir A-B icinde Active Security Monitor konusu , Active Security Monitor 1.078 indir download Tanıtım: Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor. Yaptığımız testlerde, programın hızlı bir şekilde bilgisayarı taradığını ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
Active Security Monitor 1.078 indir download ![]() Tanıtım: Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor. Yaptığımız testlerde, programın hızlı bir şekilde bilgisayarı taradığını ve doğru sonuçlar verdiğini gördük. Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor. Program sayesinde sisteminizde bulunan antivirus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Download : İndir http://premiumservices.aol.com/asm_d...L_2.0.0.18.exe |
![]() |
| Tags: active, monitor, security |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|