Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Örgü Dünyası icinde Beyaz kadife atkı konusu , Bu elişi örgü atkı için beyaz kadife yumaktan iki adet kullanılıyor.8 numaralı şişle 20 ilmek başlayıp ,yumaklar bitene kadar haroşo örüyorsunuz ve baştan beş ilmeği şişten çıkartıp, sonraki 10 ilmeğe ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bayan Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
![]() ![]() |
Bu elişi örgü atkı için beyaz kadife yumaktan iki adet kullanılıyor.8 numaralı şişle 20 ilmek başlayıp ,yumaklar bitene kadar haroşo örüyorsunuz ve baştan beş ilmeği şişten çıkartıp, sonraki 10 ilmeğe kapatma işlemi yapıyorsunuz.Şişte kalan 5 ilmeği de şişten çıkartıp,her iki baştan atkının sonuna kadar söküyorsunuz.Atkıyı daha ince veya kalın isterseniz ilmekleri ona göre ayarlayabilirsiniz.Bu karlı günlerde sıcacık tuttuğuna emin olabilirsiniz. kolay gelsin ![]() ![]() Kücükken derlerdi ya.. Kalbin yumruğun kadardır diye.. İnanmazdım büyük sevgiler nasıl sığar diye sorardım.. Evet ! haklıymıssın anne.. İnsan o kalbi dolduracak kadar sevgiye bile sahip değilmiş ! ![]() NesLihaN
|
|
|
|
![]() |
| Tags: atki, beyaz, kadife |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|