Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Cem Karaca ===> BÜTÜN ŞARKILARI BURADA..buyrun konusu , Zeyno Allı pullu gelin olacaktı, dört köyün ağır çiçeği zeyno Komadılar ki gardaş komadılar ki İpsizlerin memedi sevmiş idi, dört köyün ağır çiçeği zeyno Sevdirmediler gardaş sevdirmediler Zeyno güzel zeyno ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Üryam Üryam geldim gene üryam giderim Ölmemeye elde fermenım mı var Azrail gelmişte can talep eyler Benim can vermeye dermenım mı var? Dirilirler dirilirler gelirler Huzuru mahsere divan dururlar Haram mı var deyıp korku verirler Benim ıpek yuklu kervanım mı var Karacoglan derki ismim overler Zehır oldu yedıgımız sekerler Guzel sever die itham ederler Benım hak'tan ozge sevdıgım mı var? Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
|
||||
|
Unutamadığım Açardın Yalnızlığımda Mavi ve yeşil Açardın Keklik kanı, kınalı berrak Yenerdim acıları kahpelikleri Gitmek Gözlerinde gitmek sürgüne Yatmak Gözlerinde yatmak zindanı Gözlerin hani? Canımın gizlisinde bir cani idin ki Kan değil sevdamız akardı geceye Sıktıkça cellad Kemendi Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
|
||||
|
Tamirci Çırağı Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlumun ekmeği kumar ha kumar kumar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirhaneye Görür görmez vurularak başladım sevmeye Ayağında uzun etek dalga dalga saçları Ustam seslendı uzaktan oğlum al takımları Bir romanda okumuştum buna benzer bir seyi Killi parlak kağıt kaplı pahalı bır kıtaptı Ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız Yine böyle bir durumda tamirci cırağına Ustama dedim ki bugün giymeyim tulumları Arkası puslu aynamda taradım saclarımı Gelecekti bugün geri arabayı almaya O romandaki hayali belki gercek yapmaya Durdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdan Öylece bakakaldım gözümü ayırmadan Arabanın kapısını açtım açtım girsin içeri Kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri Çekti gitti arabayla eksozuna boguldum Göysümde tomurcuk yaşlar agar agar dogruldum Ustam geldı sırtıma vurdu unut dedı romanları İşcisin sen işçi kal giy dedi tulumları Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
|
||||
|
Sevda Kuşun Kanadında Dag basında rastladım Ak sakallı bırısıne Bın yıllık bır halıya bın yıldan berı Bagdas kurmus bır cınar gıbı Sordum ona ask ne ustam Hayatın sırrı ne Tepeden tırnaga asıgım ben Koskoca bır hayat var onumde Sevda, kusun kanadında Urkutursen tutamazsın Okse ıle sapanla Vurursunda saramazsın Hayat sırrının suyunu Cesmelerden bulamazsın Ansızın bır delı caydan Icersınde kanamazsın Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
![]() |
| Tags: buradabuyrun, butun, cem, karaca, sarkilari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|