Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
GSM Haberleri icinde Çin malı sahte N99i konusu , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın... ] Öncelikle bu telefon hiç bir şekilde Nokia değil !!! üzerinde Nokia yazıyor oluşuna aldanmayın sakın Aslında Çin Malı çokta kaliteli malzemeler ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Öncelikle bu telefon hiç bir şekilde Nokia değil !!! üzerinde Nokia yazıyor oluşuna aldanmayın sakın ![]() ![]() Aslında Çin Malı çokta kaliteli malzemeler kullanılmadan yapılmış ve eksikleri çok olan bir cihaz![]() ![]() Ekran dokunmatik ekran![]() ![]() yani kalemle kullanılabiliyor telefon ancak mesaj yazılacağı zaman çileden çıkıyor insan![]() ![]() harfleri hemen hemen her seferde yanlış algıladığı gibi bir harften diğerine geçme süreside oldukça uzun![]() ![]() bundan dolayı bi SMS mesajını ortalama 5 dakkada falan yazabiliyorsunuz Ayırıca telefonun tutuşu dizaynı vs hiç kullanışlı değil kanımca![]() ![]() En önemli dezavantajı ise belkide sadece bende olan bir hatadır , telefon gün içerisinde en az 1 kere kapanmakta ! eğer şanslıysam erken farkedip açıyorum tekrardan ancak kimi zaman uzun saatler bana ulaşılamıyor![]() ![]() ![]() Güzel yanlarına gelince ; televizyon olayı zaten en çok cezbeden yanı Üstelik bu konuda başarılıda Ayrıca radyo'da var ve kulaklık takmanıza gerek kalmadan TV için olan anteni kullanarak çalışabiliyor Ses kalitesi denemez belki ama seviyesi oldukça yüksek !! son ses bir mp3 radyo yada TV dinlenmiyor zira çok kaliteli olmasada fazlalığı nedeniyle rahatsız ediyor![]() ![]() ![]() Bir telefon için baya baya yüksek bi sesi var yani![]() ![]() En azından artık sabahları uyananamamak gibi bir lüksüm kalmadı Ayrıca dikkatimi çeken çok güzel özelliklerinden biriside şu ; şarj aleti ![]() ![]() Telefonla birlikte size bir adet data kablosu (USB kablosu ) bir adet fiş (USB girişi olan) veriliyor Böylelikle telefonu rahatlıkla bilgisayarlada şarj edebildiğiniz gibi bilgisayar olmasada elektirkle şarj edebiliyorsunuz ve hepsi için ayrı ayrı kablolar taşımanıza gerek kalmıyor![]() ![]() Yine bir enteresan özelliği ise telefonu data kablosu ile bilgisayara bağladığınızda telefonun bir anda Webcam olmasıdırToparlayacak ve nacizane bir tavsiye verecek olursam ; hiçbir şekilde tek telefon olarak güvenilmemesi gerek zira her an yarı yolda bırakabilecek imajı veren bir telefon ![]() Fiyatı: gaziantep'te 220-240 lira - İstanbul tahtakale de 350-400 lira civarıdır Alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarının sırrı , uğraşılan konuya hakim olmaktır
|
|
|||
|
arkadaşım güzel anlatmışında ben bu telefonu istanbuldan aldım 280 ytl ye şu anda net 200 ytl den satılıyor telefonla mesajı sen yazamıyorsun sanırım kalemle aynı bilgisayar klavyesi gibi çok kolay yazılıyor ben 1 dakkada mesajı yazıp yolluyorum telefonu alalı 20 gün kadar oldu herangibi kapanma soru num yok tek sorun bataryanın 1 gün gitmesi oda sorun olmuyor her akşam şarj ediyom gerçi telefonda fazla tv izlemessen mğzik dinlemessen sağlam 3 gün gidiyor ama böylesine güzel bi telefondada müzik dinlemem mek elde değil sanırım sen fabrikasyon hatalı bi telefon almışın şansından gerçekten telefon çok güzel hoşuma gidiyor ben n101i alıcam onun4 haparlorü var o bundan biraz daha güzl ses daha net herkese tavsiye ederim alan pişman olmaz hem 200 ytl hiç para değil ben zengin değilim geçimimi eskicilikle sağlıyorum sadece burda sizlere yazrdımcı olmak için yazdım telefonu alıp denemeden karar vermeyin bence dört dörtlük bi telefon hee şunuda hatırlatım bbenim arkadaşımda almıştı bende onda gördüm aldım ama arkadaşımın şansından haparlörü patlamış kalitesiz bi tel ama çok güzel bi makina
![]() ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|