GuncelMekan.com

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Cpucool 7.3.50

Program İndir C-D icinde Cpucool 7.3.50 konusu , Cpucool 7 3 50 indir download Tanıtım: Bu programla işlemcinizin çalışma yoğunluğunu görebilirsiniz O an yüzde olarak ne kadar kullanıldığını öğrenebilirsiniz Ana veri yolu oranını, işlemcinize gelen voltajı, işlemcinin fan ...

Geri git   GuncelMekan.com >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir C-D

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-03-2007
Far-Cry & Crysis

CrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond repute
Smile Cpucool 7.3.50

Cpucool 7350 indir download

Tanıtım:
Bu programla işlemcinizin çalışma yoğunluğunu görebilirsiniz O an yüzde olarak ne kadar kullanıldığını öğrenebilirsiniz Ana veri yolu oranını, işlemcinize gelen voltajı, işlemcinin fan hızını ayarlayabilirsiniz Bu bilgileri gördüğünüz zaman içiniz rahat bir şekilde bilgisayarınızı kullanabilirsiniz Herhangi bir sorun gördüğünüzde de önleminizi alabilirsiniz Ayrıca programın soğutma özelliği sayesinde ufak bir performans artışı olduğunu fark edeceksiniz

Operating system : Windows 98 / ME and 2000 / XP / XP64 / Vista
Features:
- Windows Vista Sidebar gadget
- Intel / AMD CPU Core temperature readout
- ATI grafic cards readout (new feature since733)

Download : İndir
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:30 PM .