Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir C-D icinde CrystalPlayer Professional 1.98 - Final konusu , CrystalPlayer Professional 1 98 - Final Tanıtım: Crystal Player oynatma listeleri ve alt yazıları destekleyen ve birçok dahili filtre desteğine sahip gelişmiş bir medya oynatıcısıdır Programın çok çeşitli video ve ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
CrystalPlayer Professional 1 98 - Final![]() Tanıtım: Crystal Player oynatma listeleri ve alt yazıları destekleyen ve birçok dahili filtre desteğine sahip gelişmiş bir medya oynatıcısıdır Programın çok çeşitli video ve ses düzenleyicileri sayesinde (overlay, renk dönüştürücüleri, bilinear orantılama, vb![]() ) medyalarınızı oynatırken çok kapsamlı seçeneklere de sahip olacaksınız![]() Programın özelliklerine bir gözatacak olursak: * Ayarlanabilir hız kipleri * Tema desteği * Çoklu dil desteği (Türkçe de destekleniyor) * Büyültme ve kaydırma desteği * Panaroma * Renkli ekran gösterimleri * Alt Yazı desteği * Otomatik decompressor ve codec indirebilme özelliği * Harici medyalar için ses oynatma desteği * Dolby (AC3) ses desteği * Resim yakalama özelliği * Çok çeşitli yardım mesajları * Gelişmiş AVI özelliği gösterimi * Video işleme desteği * Donanımsal Hızlandırma desteği * Taraf oranı ve görüntü boyutu düzeltebilme özelliği * Dahili Video ve Ses Filtreleri Homepage & Download - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|