Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir C-D icinde DVD2One indir konusu , DVD2One v2 2 1 indir download Tanıtım: Bu küçük yazılım ile elinizdeki dvd filmleri sabit diskinize kendi belirlediğiniz bir oranda sıkıştırarak kaydedebilirsiniz İster tüm diski, isterseniz de sadece filmi kaydedebilirsiniz ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
DVD2One v2 2 1 indir download![]() Tanıtım: Bu küçük yazılım ile elinizdeki dvd filmleri sabit diskinize kendi belirlediğiniz bir oranda sıkıştırarak kaydedebilirsiniz İster tüm diski, isterseniz de sadece filmi kaydedebilirsiniz Sıkıştırırken altyazı fontunu kendiniz de ayarlayabilirsiniz Çoklu dil desteği de mevcuttur (Türkçe hariç)![]() Programın yeni sürümünde ifo biçiminden kaynaklanan sorunlar giderilmiş ve hata mekanizması geliştirilmiş Ayrıca sıkıştırma kapasitesi arttırılmış, toplu işlemden geçirme özelliğiyle kullanıcı, aracı olmaksızın 15 diske kadar programlayabilir ve hedef sürücünün dosya sistemi için kontrol eklenmiştir![]() Program Windows işletim sistemi yanında Mac OS-X sistemini de destekler ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (PC version, Windows 2000, XP and Vista) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (Mac OS-X 10 4 and 10 5, Universal Binary), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (Mac OS-X 10 3 9) |
|
||||
|
DVD2One v2
2 1son versiyonu ile ilk mesaj güncellendi ![]() http://www guncelmekan com/gizlilik html - Gizlilik Bildirimi Lütfen Okuyunuz!Forumda vvarez içerik olan key, c*rack, film, ödev, mp3 vs paylaşımı yasaktır! http://www.guncelmekan.com/forum-duy...-yasaktir.html Bu sitedeki Bütün program ve oyunlar demo ya da freeware'dir! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|