Netİndir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Emperor: Rise Of The Middle Kingdom

Demo Oyun İndir icinde Emperor: Rise Of The Middle Kingdom konusu , Emperor: Rise Of The Middle Kingdom demo Boyut : 127 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Kilometrelerce uzanan Çin seddi, ...

Geri git   Netİndir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Demo Oyun İndir

Anlık İletiler Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-23-2007
O®@L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeoManiA

O®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond repute
O®@L - MSN üzeri Mesaj gönder
Smile Emperor: Rise Of The Middle Kingdom

Emperor: Rise Of The Middle Kingdom demo

Boyut : 127 Mb
Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil
: Ingilizce
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)

Tanıtım:

Kilometrelerce uzanan Çin seddi, ilginç tapınaklar, Çine özgü evler Eğer siz de Çin kültürüne karşı meraklıysanız veya Pharaoh, Zeus gibi strateji oyunlarını seviyorsanız yapımcı firmanın son oyunu olan bu oyunu da seveceksiniz

Klasik bir şehir inşaa etme oyunu olan serinin bu sürümünde, Çin imparatorluğu kuruyor ve onu düşmanlara karşı koruyup büyütmeye çalışıyorsunuz Çin imparatorluğuna özgü yapılar gerçekten ilginç ve dikkat çekici Oyunun arabirimi kolay ve anlaşılabilir Yapmak istediğiniz tüm yapılar aynı arabirim çubuğunda bulunuyor ve bu da oyun esnasında büyük bir kolaylık sağlıyor Oyunda diğer serilerde olduğu gibi tanrıları da memnun etmeye çalışıyorsunuz ve unutmayın eğer onları ihmal ederseniz sonuçlarına katlanıyorsunuz )

Oyunun grafikleri gayet güzel ve müzikler size Çin atmosferini fazlasıyla yaşatıyor Zeus oyununda olduğu gibi diğer uygarlıklarla savaşmak ya da anlaşmaya varmak seçeneği size bırakılmış Yani isterseniz onlarla dostça geçinebilir veya onları sömürgenize ekleyebilirsiniz Başka ülkelerden çeşitli isteklerde de bulunabileceğiniz yeni seçenekleriyle Emperor Rise Of The Middle Kingdom, mistik Çin atmosferini yaşamanızı sağlayabilecek ender oyunlardan

En düşük sistem gereksinimleri:

İşlemci : Pentium 2 400 Mhz
Hafıza : 64 Mb Hafıza
Sabit sürücü Alanı : 800 Mb Boş Alan
Ekran Kartı : 4 Mb Ekran Kartı
Cd sürücü : 4X Optik Sürücü

DOWNLOAD:
ftp://ftp.unalis.com.tw/pub/demo/emp...peror_demo.exe

http://wwwguncelmekancom/gizlilikhtml - Gizlilik Bildirimi Lütfen Okuyunuz!

Forumda vvarez içerik olan key, c*rack, film, ödev, mp3 vs paylaşımı yasaktır!

http://www.guncelmekan.com/forum-duy...-yasaktir.html

Bu sitedeki Bütün program ve oyunlar demo ya da freeware'dir!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil