Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Symbian OS 9.1 / 3rd Edition icinde emTube 1.0.10 (Symbian 9) indir konusu , emTube 1 0 10 (Symbian 9) indir emTube 1 0 10 (Symbian 9) Youtube videolarını siteden direk izleyebileceğiniz, indirip izleyebileceğiniz veya telefonunuzdaki kayıtlı FlashVideo dosyalarını izleyebileceğiniz bir program Şu andaki ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
emTube 1 0 10 (Symbian 9) indir ![]() emTube 1 0 10 (Symbian 9)Youtube videolarını siteden direk izleyebileceğiniz, indirip izleyebileceğiniz veya telefonunuzdaki kayıtlı FlashVideo dosyalarını izleyebileceğiniz bir program Şu andaki flv dosyalarını oynatan en iyi program diyebilirim Eğer videoları telefonunuza aktarmışsanız videoların isimlerini xxx flv şeklinde değiştirin Telefonunuza attığınız flv videolarını izleyebilmek için seçeneklerden open local file sekmesine tıklayın ve videonuzu seçin emTube - application that allows search and view video clips in the resource YouTube Version: 1 0 10 Language: English Compatibility: Symbian OS 9 x Developer: Sebastian Jedruszkiewicz Tip of propagation: Freeware http://rapidshare.com/files/96361890....Symbian.9.rar ![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Kod:
Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma Gel beni azad et kayboldum karanlıkta ![]() |
|
||||
![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Kod:
Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma Gel beni azad et kayboldum karanlıkta ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|