Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Erkin Koray Şarkı Sözleri konusu , Yalnızlar Rıhtımı - Erkin Koray Bir ben miyim perişan Gecenin karanlığında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında Bir beni mi ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Uzat Serçe Parmağını - Erkin Koray
Bu sevdanın sonu yok Ayrılık zehirli ok Anladım ki sevgilim Sendan bana fayda yok Uzat serçe parmağını Küstüm seninle Aradaki bağları Kestim seninle Artık bana gelme Yüzüme hiç gülme Sildim kalbimden seni Kaybettin beni Beklemekten usandım Yışllarca boşa yandım Ne kadar cahilmişim Sana nasıl inandım |
|
||||
|
Tımbıllı - Erkin Koray
Şu derenin alıcı edalıM aman Aman kınalı parmak ucu Haydi kınalı parmak ucu [bir pandik meselesiyse gelelim Tabii hocam] Evlenmeyen kızların güzeliM aman Aman kabul olmaz orucu Haydi kabul olmaz orucu Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Kaşı gözü sürmeli canım tımbıllı Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Ak elleri kınalı canım tımbıllı Bir taş attım alıca edalıM aman Aman bir kuş vurdum delice Haydi bir kuş vurdum delice [delice dinleniyor zaten Burası] Öyle bir yar sevdim ki edalıM aman Aman gözleri sürmelice Haydi gözleri sürmelice Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Kaşı gözü sürmeli canım tımbıllı Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Ak elleri kınalı canım tımbıllı Gül derenin armudu edalıM aman Aman annen baban var mıydı Haydi annen baban var mıydı Annen baban olsaydı edalıM aman Aman bizi burda kor muydu Haydi bizi burda kor muydu Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Kaşı gözü sürmeli canım tımbıllı Oy tımbıllı tımbıllı canım tımbıllı Ak elleri kınalı canım tımbıllı |
|
||||
|
Tek Başına - Erkin Koray
Kim olursan ol ne istersen yap Sen de bu dünyada tekbaşınasın Annen kolunda Baban yolunda Kardeş yanında ama tekbaşınasın Tekbaşımızayız hep tekbaşına Sözler altında Gözler altında Yaşam kavganda tekbaşınasın Nefes alırken nefes verirken Gülüp ağlarken tekbaşınasın Tekbaşımıza kalmışız Hani annen hani baban Gördüklerin,sevdiklerin Hani kardeşin ve arkadaşın Bir baştan öbür başa Dağılmışız bu dünyaya Bir uçtan öbür uca Yayılmışız bu dünyaya Tekbaşımızayız hep tekbaşına |
|
||||
|
Tamam Artık - Erkin Koray
Tamam artık, tamam artık Kırk yılda bir bir hata yaptık Sevmem artık, sevmem artık Bu tongaya bir kere bastım Artık hiç kimselere gitmem de, gülmem de Gönlüm rahat, kafam rahat ölsemde İki tane güzelle gönlünü hoş et Gününü gün et Benden başka harcanacak adam yok mu? Ah ah adam yok mu? Tanımam artık, tanımam artık Boşuna yol yürümem artık Tamam artık, tamam artık |
![]() |
| Tags: erkin, koray, sarki, sozleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|