Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Ezgi Pansiyon konusu , Ezgi Pansiyon Resimleri Otel Bilgileri: Ezgi Pansiyon Amasya şehir merkezinde ulaşımı kolay bir konumdadır Pansiyon 2 Aile Odası, 2 Oda, 6 Yatak kapasitelidir Oda detayları ise; Saç Kurutma makinası, Balkon, ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Ezgi Pansiyon Resimleri Otel Bilgileri: Ezgi Pansiyon Amasya şehir merkezinde ulaşımı kolay bir konumdadır Pansiyon 2 Aile Odası, 2 Oda, 6 Yatak kapasitelidir Oda detayları ise; Saç Kurutma makinası, Balkon, TV, Uyandırma Servisi, Duş ve Tuvalet, 24 Saat Oda Servisi Oda kahvaltı konseptinde çalışmakta olan Pansiyon Türk ve Yöresel yemeklerdede oldukca iddalı bir konumdadır Ezgi Pansiyon 19 Myıs Havaalanına 130 km uzaklıktadır Adres : Hatuniye mah / Merkez / Amasya![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ -------------- BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? --------------- 'İnsanlar tesadüflere inanır ![]() İnanmak onları bedel ödemekten kurtarır ![]() Ben tesadüflere inanmam ![]() İnsanlar güvenmek isterler ![]() Buna ihtiyaçları olduğunu düşünürler ![]() Onların asıl istedikleri yalnız kalmamaktır ![]() Ben yanlızlıktan korkmam ' |