Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir G-H icinde Gen Msn 0.31 konusu , Gen Msn 0.31 indir download Tanıtım: Gen Msn (Live Messenger Now Playing Plugin) ile Msn Messenger ve Windows Live Messenger'ın 'Şimdi Ne Çalıyor' özelliğini Winamp'te çalan şarkılar için de kullanabilirsiniz. ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Gen Msn 0.31 indir download ![]() Tanıtım: Gen Msn (Live Messenger Now Playing Plugin) ile Msn Messenger ve Windows Live Messenger'ın 'Şimdi Ne Çalıyor' özelliğini Winamp'te çalan şarkılar için de kullanabilirsiniz. Küçük boyutlu, basit ve sorun çıkartmayan bir eklentidir. Kullanımı: İnnDirip yükledikten sonra tek yapmamız gereken MSN Messenger veya Windows Live Messenger ana penceresinden 'Şimdi Ne Çalıyor' özelliğini aktif etmektir. Bundan sonra Winamp'te dinlediğiniz şarkılar da MSN Messenger ve Windows Live Messenger'da kişisel iletinizde görünecektir. Kurulumu yaparken Winamp kapalı olmaldır. Sistem Gereksinimleri: MSN Messenger 7.x veya Windows Live Messenger 8 Winamp 2 veya 5 Write a review Download (v0.31) for Winamp for Windows Live Messenger. Now with Unicode support. Download (v2.2) for Foobar2000 0.8 ie. foo_msn (source code) Download foo_msnalt, a modified version of foo_msn, updated for Foobar2000 v0.9 Download for Yahoo! Music Engine YME (v0.1) Download YMEWLMNowPlaying, modified version for Yahoo! Music Engine Ücretsiz (Freeware) Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
![]() |
| Tags: 031, gen, msn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|