Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir G-H icinde Gizmo5 Project 4.0.2 (v361) indir konusu , Gizmo5 Project 4 0 2 (v361) indir Gizmo Project skype tarzı ücretsiz bir internet telefonudur Gizmo project’i rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri görüşmeleri kayıt edebilmeniz, ücretsiz ve email bildirimli telesekreter ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Gizmo5 Project 4.0.2 (v361) indir
Gizmo5 Project 4 0 2 (v361) indir![]() Gizmo Project skype tarzı ücretsiz bir internet telefonudur Gizmo project’i rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri görüşmeleri kayıt edebilmeniz, ücretsiz ve email bildirimli telesekreter hizmeti ve listenizdeki kişilerin bulunduğu bölgenin map haritasını görüntüleyebilmenizdir![]() http://download gizmoproject com/GizmoDown![]() ![]() 5-4-0-2-361 exe![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Kod:
Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma Gel beni azad et kayboldum karanlıkta ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|