Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir G-H icinde GPU Caps Viewer 1.4.2 konusu , GPU Caps Viewer 1 4 2 GpuCapsViewer açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılımdır Yazılım ile Windows XP ve Vista (32-bit) işletim sistemine sahip bilgisayarınızdaki ekran kartınızın tüm özelliklerini görebilirsiniz Özellikler: ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
GPU Caps Viewer 1 4 2![]() GpuCapsViewer açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılımdır Yazılım ile Windows XP ve Vista (32-bit) işletim sistemine sahip bilgisayarınızdaki ekran kartınızın tüm özelliklerini görebilirsiniz Özellikler: • Hızlı bir şekilde ekran kartı bilgilerini, kullanılan GPU çeşidini, driver versiyonunu görebilirsiniz • Sistem konfigürasyonları gösterir: CPU tipi ve hızı, sistem hafızasını, işletim sistemini • Verdiği bilgileri Text veya XML formatında alabilirsiniz ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] -- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] -- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |