Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Güldüren Komik Eğlenceli nickler konusu , Güldüren Komik Eğlenceli nickler ♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın.. ♥ Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz.. ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
Güldüren Komik Eğlenceli nickler
♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın.. ♥ Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz.. ♥ Anasına bak, babasından dayak ye... ♥ Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun... ♥ Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır. Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır. ♥ Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi . Mesela benim başıma gelebilirdi. ♥ Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. ♥ Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... ♥ Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! ♥ Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor... ♥ Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş... ♥ Çevreci kızlarla çıkmayın... Beklete beklete sizi ağaç ederler. ♥ Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım! ♥ Eskiden kibirliydim... Şimdi tamamen kusursuzum. ♥ Gül'ü seven abisine katlanır. ♥ Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! ♥ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar.. ♥ İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur... ♥ İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var... ♥ İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu. ♥ Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! |
![]() |
| Tags: eglenceli, gulduren, komik, nickler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|