Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Hayal Gözlüm konusu , HayaL GözLüm Sevilmeyi sevmeyi En güzel duyguları Rengarenk şu hayatımı Hepsini ben senden öğrendim Ağlayan şu gözlerimin Su en acı hislerimin Pınarımı silmeyi Hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Sanki Kilitlendi Yüreğim
![]() |
HayaL GözLüm Sevilmeyi sevmeyi En güzel duyguları Rengarenk şu hayatımı Hepsini ben senden öğrendim Ağlayan şu gözlerimin Su en acı hislerimin Pınarımı silmeyi Hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal gözlüm Su yarınlar ikimizin Sensiz olmaz asla olmaz Ben senden hiç ayrılamamki .. SeviLmeyi, Sevmeyi En güzel duyguları Rengarek su hayatımı Hepsini ben senden öğrendim.. Ağlayan su gözlerimin Su En acı hislerimin Pınarını silmeyi Hepsini ben senden öğrendim.. Sen benim hayal gözlüm Su yarınlar ikimizin Sensiz olmak asla olmaz GuncelMekan.Com'da Mp3 Paylaşımı yapılmamaktadır. Albümlerin içeriği konusunda tanıtım konuları bulunmaktadır. Albüm tanıtımlarının altında albümün linki sürekli uyarılara rağmen istendiği için konular kapatılmıştır. Lütfen satın alınız. |
|
|
|
![]() |
| Tags: gozlum, hayal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|