Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde İnci Otel konusu , İnci Otel İnci Otel Resimleri Otel Bilgileri: 4 yıldızlı standartlara sahip İnci Otel Adana, Şehir merkezinde olup, Karataş'a 47 km, Şakirpaşa Hava alanına 4 km, mesafede yer almaktadır Otel'in 9 ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
İnci Otel İnci Otel Resimleri Otel Bilgileri: 4 yıldızlı standartlara sahip İnci Otel Adana, Şehir merkezinde olup, Karataş'a 47 km, Şakirpaşa Hava alanına 4 km, mesafede yer almaktadır Otel'in 9 suit odası ve toplamda 89 oda, 185 yatak kapasitesi olup, Otel odaları Şehir manzaralıdır Adana İnci Otel'in oda detayları ise, Direk telefon, minibar, uydu tv, split klima, küvet ve banyo, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir İnci Otel'in genel özellikleri, Kuaför salonu, kapalı otopark, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj, fitness salonu Otel İnci'de yeme ve içme, Amerikan bar, disko bar ve 1 restorantında Dünya mutfağı Otel toplantı ve kongre hizmetleride vermektedir En az 80 en fazla 250 kişi kapasitei 2 toplantı odası, Tam donanımlı, 650 kişi kapasiteli 2 Balo Salonu mevcuttur Adres : Kurukopru Meydani Kurtulus Cad No:6 / Merkez / Adana![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ -------------- BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? --------------- 'İnsanlar tesadüflere inanır ![]() İnanmak onları bedel ödemekten kurtarır ![]() Ben tesadüflere inanmam ![]() İnsanlar güvenmek isterler ![]() Buna ihtiyaçları olduğunu düşünürler ![]() Onların asıl istedikleri yalnız kalmamaktır ![]() Ben yanlızlıktan korkmam ' |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|