Güncel Mekan

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Karışık Şekilli Nickler

Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Karışık Şekilli Nickler konusu , Karışık Şekilli Nickler yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S S M yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиαsєутαиıи тєк ...

Geri git   Güncel Mekan >
..:: Msn Messenger ::..
> Msn Nickleri Güzel Nickler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-12-2007
Far-Cry & Crysis

CrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond repute
Smile Karışık Şekilli Nickler

Karışık Şekilli Nickler

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa SSM
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиαsєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış…:
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
“vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor ‘buz’ soğuğu duygular
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! SSM
ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde… gölgem bile boğmak için fırsat kolluyordüşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı…öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє…göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: SSM
bütün aynalar seni gösteriyor… ya da sensizlik gördüğüm…
вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oʟduм
“aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız”
çarmıha gerilmekle eşdeğermiş “elveda”nı engelleyememek
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıмYαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıмRüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA SSM
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN SSM
SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK SSM
YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM SSM
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM SSM
Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… SSM

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil