Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Kılla Hakan Şarkı Sözleri konusu , Gelirlerse gelirler bakarlarsa görürler dinlerlerse anlarlar Onbirden sonrada giderler cünkü gekkoorda burda surda kurda evet kura gittim kafiyelerimi yazdim ve kafalarida iyi ettim Oturarak birde kalemi ellime allarak yazdim bu ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Gölgem ardinda Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda Hayatini unut kurut istikbalini ayaklar altinda ezilen seviyeni Zor gecen günleri Mazide kalsin motivasyon biraksin kominikasyon yaratsin Halüsinasyonla kalirsin Tek basina kolaymidir huzurlu yasayan varmidir Namuslu kalmak zararmidir arsizlar kanmidir Alsin seni yaradan ölmüs zaten dogmadan Erimis günes batmadan yeter bitsin bu yasam Hayal kirikligina ugrarsin gece gündüz sayiklarsin Ayiklarsin pirincin tasini süpürge et Sen daha hala sacini Belki vefasizlar insafa gelirde yasarim hayatimi diye düsünürsün Rahmetlide öyle düsünmüstü sürünürsün Biktim kaprislerinden pusuya düsürme taktiklerinden usandim Kusandim cektim restimi bulastim bir kere sokaklara Bile bile isyankarliga zorladilar cile cile Cektim yinede yandim anam demedim pes etmedim ses etmedim Hayret ister kazan ister kaybet zengin fakir ol ama Ayip etme seyret dürüstlük insanlik nerede her tarafta nefret Kendine dert et nedeni sebebi servet hadi gel hepsini def et Pesimden kosma artikm pes et ses et Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda Dokunma yanarsin ya bana birsey olmaz dersin zannedersin Kör kursunu tadarsin kusura bakma af edersin Cok gördük deli kanli nami sanli simdi mezar tasinda yaziyor adi kanli Bak kursun landi Düsman cakdirmaz suradina güler siritir kahbece arkandan vurur Kiritir kivirtir elinden ekmegini alir yer birakmaz Oyalar sinsi pusular haram uykular lesini kara kargalar Aaaaaaakbabalar gagalaaaar Katil parasini bilir tanir kadir inanir ates dagli Genclik atese daldi enflasyon tansiyon cikardi ates saldi Kim takar götü boklu popcu üc kurusluk parcayla para yapar Kim anlar Bayat hayat cürüttüler göz önünde ölüm hirkasini Giydirdiler üzerine öre öre töre tek kursunla gidersin oglum Göz önünde göz göre göreeeeeee Ben ölmüsüm zaten annem aglar matem uykular harem Yoladaslarim sitem Kötü zaman kann vakti depresyonlarin yetti Olurmu diye sordun ben seninle yoruldum Her aci lafin arkasi tek kursunla aglatir Spekülasyon birakir istasyonda yaratir Bitir artik bu derdi dayanamam zor geldi Aci gelir her seferi al artik bu genci Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
|
||||
|
Karanlik olur sokak aralari her yigide sarsar Kirik laternin altinda durup bakar Seyreder sansar rusca rolet danslar Kötü görünen sanslar Tövbe de gün gelir degisir ayrilir yollar güvenme Ona buna kurda kusa kolla kendi satma bosa Gencken kan kaynar akar damari yakar Cakar cakallar bakar kapar bir anlik bos ken Yakalar yakar pencesine Takar parcalar Her zaman gözle tetigi tetikte ol dur Doldur senin olmayan gülü kopar soldur Koldur sanki giren kendi menfatini düsünen boldur Simit calsan bile sonu kara koldur Mahallede kann kalmadi kanci mehmet kimseye birakmadi Beyin damarlari durakladi vitaminsizlikten birden kurakladi Kurudu tur atladi mali iyi yere gömdü sakladi Bakma caktirma junkieden kacmaz kaptirma Eline beline diline sahip ol sakin ol izzeti nefsine hakim ol Kursun bol kör kursun kor Günlerin sayili kimsen yok artik arkanda Yanlizsin bu soguk kahbe dünyada Hedef sade sensin yasam denilen bu oyunda kac kaca bilirsen Kursun artik yolunda Zehir cocuklarin elinde silah takili belimde bataklik evimin dibinde Düsene af yok sende vur tekmele Tek kursun an tetik bir sikarsa ne cikar Artik kursun adres sorar kanli gözlerde ava bakar Heryerde ispiyon pusu kurar vuracaklar beni buda karar sesi Akbabalar takmaz af etmez sarar lesi Disko barlarda salla poponu lets go kukuuuuu sabaha karsi yatakta kung fu komsu hu huu Batsada bitsede dünya salla bosver sanane rahatsin cebin dolu para show starsin sahane Pusuda adamin bekler tetikte ne istiyorsun daha ne birde utanmadan diyorsunki 'YOKSULUZ ABI' bahane bu alemde yasamak kolaymi yermi cökerler üzerine biter isi biter isi korkudan kacirir altina cisi dolasir gencler geceleri sakin issiz semtleri erken terk sokak evleri kimse yok hatira defteri karanlik köselerde yerleri 13 yasinda tetigi elinde atesli yollardan gecenler ölümü hice sayip sözünü söz tutup hip hop suyundan icenler Günlerin sayili kimsen yok artik arkanda Yanlizsin bu soguk kahbe dünyada Hedef sade sensin yasam denilen bu oyunda kac kaca bilirsen Kursun artik yolunda Bizim Partimizin Adı "İSYAN ETME FIRKASI"
|
![]() |
| Tags: hakan, killa, sarki, sozleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|