Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Koskomik Msn nickleri - Kişisel İletiler :) konusu , ♥ İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz ♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur ♥ Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım ♥ Yeni yil iptal edildi Çünkü eskisini buldular! ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
♥ İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz
![]() ![]() ♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur ♥ Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım ♥ Yeni yil iptal edildi Çünkü eskisini buldular!![]() ♥ Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' ♥ Şu araba benim olsun 5 milyar borcum olsun SATINCA ÖDERİM ♥ Vatandaş çok BONKÖR Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü![]() ♥ Artık her çocuk ZAMane çocuğu ♥ Ekonomi kilitlendi RESET'leyelim lütfen ♥ KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur ♥ Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR ♥ Eskiden zamPARA'ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum ♥ Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Şimdi aslanda aç ♥ Çok endişelendim Bügün zam yapılmadı Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? ♥ TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular ♥ Oyunu doğru partiye ver Sonra oooy anam oy deme ♥ Dolar yine fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz ♥ Bütün umutlarım suya düştü Ama boğulmadılar Çünkü onlara yüzme öğretmiştim ♥ COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM ♥ ![]() ![]() ![]() Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kaynana oldu ♥ AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR ♥ Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR ♥ Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım ♥ DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim ♥ Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir ♥ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi ♥ Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|