Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Kral Nickler & Sözler & İletiler konusu , Kral Nickler & Sözler & İletiler Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun !! Ne çok ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
Kral Nickler & Sözler & İletiler Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin ![]() Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun !!Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü, ne çok yandı ![]() Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı![]() ßu gönüL uyandı, bu sabah yndn b$Ldı![]() !ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi ![]() ![]() Nefret ![]() Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden !!![]() SiLdim anıLarımdan seni ![]() Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni![]() Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz![]() !SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız ![]() SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız![]() !öLdrecktm sni ![]() İncitecektim![]() Unutacaktım![]() Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ![]() ![]() ![]() **∂єят ѕσƒяαѕıη∂αη ßαℓ ує∂ιк вαş νєя∂ιк ßαş єğмє∂ιк ![]() !**ηє є∂єуιм gαя∂ιуαη ∂єятℓєяιм вιηι αşтı, αç кαρıуı çıкαуıм ι∂αм ναктιм уαкℓαşтı ![]() ![]() ![]() **gє¢єℓєяι gєℓмє נιℓєт тυтαяιм υzαтмα кσℓℓαяιηι ѕαηα∂α αтαяιм ѕєηιη ι¢ιη αğℓαя кєη∂ιмι ∂σğяαяιм ∂є∂ιм уα güzєℓιм ßєη ριѕкσραтιм…![]() **кιz ∂ιуé σηéм νéяéηιη ![]() gυzéℓ ∂ιуé кαşαя ѕéνéηιη! ραяα ∂ιуé ∂σѕт ѕαтαηιη! кяαℓ σℓѕα тαнтιηι мαƒуα σℓѕα мéкαηιηι ![]() ![]() !!!**нαуαтι υçυяυмℓαя∂α géçмιş вιя α∂αмα∂α мézαя σℓαяαк υçυяυмυη кéηαяι уαкιѕιя υηυтмα! υ¢υяυмυη кéηαяιη∂α∂α çι¢éкℓéя уéтιѕιя**кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя ! **ѕαкıη üzмєѕιη ѕєηι кαяşıℓıкѕız ѕєνqιℓєя, вαqяıηα тαş вαѕαяѕıη α¢ıℓαя вιяqüη ∂ιηєя gι∂єη qιтѕιη αℓ∂ıямα уαηqıηℓαя∂α ѕöηєя![]() ѕαкıη ∂öηüρ вαкмα αя∂ıηα кяαℓ'ℓαя öη∂є qι∂єя![]() **∂αğℓαя σηυм∂é éğιℓιякéη кαуαℓαяα уαℓναямαмм ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM![]() ![]() !$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur ![]() !'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN! îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ? µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî ![]() ¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛNBiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE ![]() ![]() ![]() ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLArBen Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim ! SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin ! Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz ! ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor ![]() Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun ![]() ![]() Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz ![]() GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz! ![]() ozun Aydin Artik Ozgursun Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|