Güncel Mekan

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Msn Nickleri

Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Msn Nickleri konusu , 1-) Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna.. 2-) Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk.. 3-) Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana ...

Geri git   Güncel Mekan >
..:: Msn Messenger ::..
> Msn Nickleri Güzel Nickler

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-13-2007
Far-Cry & Crysis

CrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond repute
Smile Msn Nickleri

1-) Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna..

2-) Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk..

3-) Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten..

4-)YaLnız kaLırsın YanLısı buLamadan ansızın cekıp qıder aqLarsın Durmadan Bır sızı basLadı KaLbı boqan..MutLuLuqu buLamazsın Hayatı anLamadan..

5-)AyrıLıktan oLsa qerek qecıkıyor sabahLar..Hep benLe beraber UnuttukLarın..

6-)Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım..

7-)AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu..

8-)Bır kahraman ama bak kımdı bunaLdan en derınden..Doqru BıLdın bu cocuk ındı burada qozLerınden

9-)Tükettiqim 20 sarıLı Nikotin..Bu qencLıqım Harbı yaraLı nitekim adıma demıssınız Beterı beterın Kaqıt ustundemı Kı yazıLı kaderım..!!

10-)Sustum SozcuKLer yok artık..Gokyuzune daL bır qun Benı ozLerden

11-)İsyan Var..KindarLar OynarLar Butun umutLarLa GozLerde UmıtsızLık Bu yoLLar FazLasıyLa uzun anLa..

12-)Yalandır De UmutLuyum Bırazda Kızqınım Sana..Onca YıLın Hatrına Vedasız AyrıLmak Reva

13-)Vefasız oLma Arada Misafır oL ruyaLarıma,EskiLerden LafLa VarsınSende oLsun Her Bı Tafra

14-)Göremedim Önümü Bir ısık Yak bana Gecmısımde Gectqıım yoLLar Sımdı Kapkara Ben uyurken Bu oyunda zar atıLmıs Meqer hayat YaLanLara Inanmayı bıLme sanatıymıs

15-)Bu kanadım Kırık Ben NeyLeyım Yureqım Yıkık Yıne Dertteyım..Sonumu Ben deqıL Allah Yazar KayboLdum Nerdeyım

16-)Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLı..

17-)KoLuma KanLa yazdım Ismını Artık BenLesın..Sanırım KaLbını caLdık Herkesın...

18-)GözLerin Önümde RüyaLarımda Ama Yoksun Uyandıqımda Yanımda Sen ozLerım kokunu Ve bırLıkte qecen o qunLer SımdıLerde Bırer hayaL..!!

19-)Kac sokak Var Gördüqünde AqLadıqın Ve 20sın..YaLnızLıktan Mıdem BuLanır GeL desem GeLırMısın?

20-)Huzur ıcın Tum CabaLar FazLasıyLa MinimaL Deneniyo..Batan GemıLerın ıcın sessız Issız Bır Lıman Gerekıo..

21-)İçimde Fırtına Gıbı HesapLasma..Gozlerımden suzuLen yasLarLa Aradım Sonumu Ben Hep uzakLarLa..Arkadas oLdum Yolumda TuzakLarLa..!!

#2 (permalink)  
Alt 09-13-2007
Far-Cry & Crysis

CrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond repute
Smile Karışık msn nickleri

Askıma Yarıma Layık Yarına..Gıttı aqırıma Baqrıma Yatsana...Canıma Kursunu sıkma Aktı Kanımsa Kanayan Yarama..!!

Durma Bırde Sen vur yok oLursun AsLında..Kosma Bırde Sen Dur Duramam kı Ömür Bas ucumda

Artık akıLLandım orta parmak son mesaj qıdınce bu dıyardan Yok teLas..!!
KaLbımın aLbumu resmınLe doLu sevqıne muhtac Sen vurkac..Denemeye curret bıLe yok Bende SensızLık qonLume kıskac[en sevdıkLerımden bırı]

MasaLLarda Yaşar akıLLarda kaLır anLamaLısın Onu Yasatmalıyım Icımdekı Bu seni Bak aLamadı Bak Kefenın Ellerını uzatıp Affet Beni..!!
Mecnun Leyla' nın düğmelerini çözseydi, Leyla ile Mecnun'un aşkı bu kadar yakıcı olur muydu?

Ateşe dokunabildiğin kadar günah işle...!

˙·٠•●BeLki BiR GüN YaşLaNaCağıM, AmA AsLa BüYüMeYeCeğiM●•٠·˙

Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır, yarını gelecek yapan hayallerimizdir..!

·٠•●GeNçLiğiNe●GüVeNiP●ErKeN●DeRkeN●BeLki●Elve Da● BiLe●DiyEmeZsiN●GiDeRkeN●•٠·˙

Dürümüm, çöp ؛i؛im ve ayranım; insan bedenine hapsolmu؛ bir hayvanım.

Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa ِpmem gerekiyor?

En kısa zamanda fabrika ayarlarıma dِneceğim. Benden sana ؛imdilik hayır yok...

sence bu çok mu imkansız..(SENLE&BEN)

●*вαğмѕı ∂şüη¢єℓяιм∂ вαğмℓıкαℓıě ľαηα ●*

..ηєуι єякєη уαşα∂ıσΎαм, нєρ σηα gєç кαℓıσσяυм..

.:·٠*●[ Ĩﮘte ßίzίм �ąnątıěı ЧΘĸυĸą Чązıąл Şąяĸмı]۞●٠·.
  #3 (permalink)  
Alt 02-28-2008
Far-Cry & Crysis

Cool Msn nickleri

Msn nickleri

:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::
“нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ..
…gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!…
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм…özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz….
вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує
нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα …
вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..
..ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм, нєρ σηα gєç кαℓıуσяυм..

вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє “αşк”, уєя∂єη göğє вσş !!
αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη’ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟
1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє…
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oLduм
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış…:

Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!
Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!
Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!
Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !!
Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü
Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana
Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana
Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana
sevene can feda sevmeyene elveda

Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!
Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM…
N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse ‘ayrıLık’ dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..
Bu da sana son sürprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum,beni güzel hatırla.Gidiyorum…!
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!
Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..!
Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hiç kimse uğrunda ölemez!! İstersen çek git eller kıymetini bilmes.
İnsanı İnsan Eder Gayret iLe Çalı$mak fakat i$in zor yanı çalı$maya aLı$mak
Ayrılıkları ayrıntılar incitir. | Murathan Mungan |
Çok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, öLüLer ii biLir ya$amak güseLdir | Erhan Güleryüz |
Bir gün Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere ..
Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan..
Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, üstelemem!
Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!!
2 tane de ingilizce nick;
i should have found out this relation has no end!! İt is no use what we do.. You and me, can not become we..!
anLamı : Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyor…”
if i had known,i wouldnt waste my life for you..
anLamı : ßilseydim, ömrümü senin için wermezdim..
вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι…
уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм
ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує
нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк…
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α)
ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη
●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•
ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι
:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::
“нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ..
…gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!…
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм…özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz….
вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує
нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα …
вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..

#4 (permalink)  
Alt 03-13-2008
Far-Cry & Crysis

MSN ve Chat Programları > Msn Nickleri Güzel Nickler > Msn Nickleri

MSN ve Chat Programları > Msn Nickleri Güzel Nickler > Msn Nickleri

DaLqA GeCeRiM AmA KırıLmAm , cIdDiYe aLıRıM AmA KaPıLmAm , hUzUr vErIrIm aMa sÖz vErMeM , SaHiP OlUrUm aMa aIt oLmAm.

Ya ßéN FaZlAyIm ßu dÜnYaDa Ya Da ßU DüNyA SénSiZ FaZlA ßaNa

PaRçALArI kAyBoLmUŞ PuZzLe gİbİsİnİz.kİmİNiZiN akLı,kİmİnİzİn KaLbİ,kİmİNizİN RuHu YoK

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Çünkü Nefretin Sahtesi Olmaz

ѕєηιηℓє вαşℓα∂ι ѕєνмєк ѕєηιηℓє вιтєя ηє кα∂αя ∂ιяєηѕє∂є вυ уüяєк ѕєηι özℓєя

Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere.Hele o beklenenler
vazgeçilmezlerdense..

ѕαнιℓℓєя ∂αℓgαуı ηαѕıℓ вєкℓєяѕє,göкуüzü мєнтαвı ηαѕıℓ özℓєяѕє,кυяυ тσρяαк ѕυуα ηαѕıℓ нαѕяєтѕє,ѕєη ∂є вєηιм нαѕяєтιмѕιη!

ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !

ßumuydu Hayat Dédiqléri Hayat a$LınDa KoSKocamaN ßir Rüya Uyan Artıq ßiTTi Rüya

SeNi uNuTMaMi BeKLiYoRSaN ,,BoSuNa BeKLeMe BeNDeKi SeVGi BiTmeZ... ILLeDe BeKliCeKSeN,, BeKLeMEyE oMRuN YeTMeZ..!!

SevgiLer Sahte..İnsanLar Kahpe..Hayatınız Plan .. aLayınız YALAN!!

£ski Foto ' Lar qißisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!

Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz .

SeNDeN NeFReT eTmeMi SaGLaMaK iSTiYoRSaN.. SeNin SaDeCe YaSaMaN YeTeRLi

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!.
.
ßasiTLEr iftira EdeR ! AcizLeR ŞikayeT EdeR.! AsiLLEr De İdare EdeR..!

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

séRt RüzqaRLaR KaRanLıK qéceLéRi séwéRmi$ş..aynéN ßéniMm séNi séwDiqim qißii..!..

*Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun

Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık…. ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..*

Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq*

oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam*

a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR*

Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek..

Bir yazar demiş ya’’sen git aşk bana kalsın..bende diorumki”BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!
*ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz…..!!!!

*Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!*

ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın..*

Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe

*Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim…

*Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn’de Svmeyi Blr

*pişmalık ßile bazen insana acı verebilio*gidene yoL yakı$ırr

*ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır

*geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım

*geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm…

=((*pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar

HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR…bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK…bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM…!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->

*yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım..

*ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim

*Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!!

*nEefrEt’e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs..

*…$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$…

*Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????*karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği

*Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya…»

*seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun

*DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM…*

ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..!

*SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM..* SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz..

*duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm

*zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir…suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..

*her gidişine ayrı anLam yükLüyorum*
  #5 (permalink)  
Alt 03-16-2008
Far-Cry & Crysis

Standart MSN ve Chat Programları > Msn Nickleri Güzel Nickler > Msn Nickleri

Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan’ın alnı sonunda ensesine ulaştı.

Bak Barbie’ciğim,sen daha TOY sun.

Türkiye’de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor…

Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine…

Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..

Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..

Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu…

Ödümü patlattın.. 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin.

Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum.

Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa...
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
S
evmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben

Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Tags: ,

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil