Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Ölmeden önce söylenen son sözler-Msn nickleri konusu , » gönder gönder, ben tutarım » aabı çok seri bir araba bu yaaa » korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mevcut » postanede bana ait bir koli varmış onu almaya ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
» gönder gönder, ben tutarım
![]() » aabı çok seri bir araba bu yaaa ![]() ![]() ![]() » korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mevcut ![]() » postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim ![]() » oolum ![]() 5 taş çaldım ruhun bile duymadı![]() ![]() » bakın çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser ![]() ![]() » demek pirana dedikleri şey bu ![]() hiho![]() » bak hulusi abi bıyıkları ıle oynuyom bi şey olmuyo![]() » ey ruuuuhhh ![]() geldiyseeen![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » o irmikleri neden aldın nurhan ![]() helva mı yapıcan?![]() niye?» doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum ![]() » evladım, beni karşıdan karşıya geçirir misin? » geeeel, geeel sağ yap geeel ![]() ![]() ![]() » bah bah bah hala uzunlarla geliyo ![]() ![]() ![]() » canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? » müjdemi isterim turan abi bir kızın daha oldu ![]() » kim bekler lan yeşilin yanmasını?! » eşşek şakası yapmayın lan ![]() ![]() ![]() » bekle cemşit abi ben bir dalıp çıkıcam ![]() » korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir ![]() » hala karlı gösteriyor mu hanım? » elektirikçiye ne gerek var canım, ben hallederim ![]() » bak şimdi nasıl sollıycaz ![]() ![]() » gel abi burası boyu geçmiyor ![]() ![]() ![]() » aya bak aya, kamyon farı gibi !!! » ben denedim, korkmayın ![]() » bak kadri abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek ![]() ![]() » yav hayrettin abi burası fener tribünü değil galiba ![]() ![]() » hihiha ![]() ![]() bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor![]() » rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? » nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş ![]() ![]() ![]() » yapma satılmış abi, şeytan doldurur ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|