Güncel Mekan

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Otel Elbis

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Otel Elbis konusu , Otel Elbis Resimleri Otel Bilgileri: 4 Yıldızlı standartlara sahip Otel Elbis Deniz kıyısında, özel plaj, Edremit Hava Alanına 35 km, mesafede yer almaktadır Otel'in 1 kral dairesi, 4 suit oda, ...

Geri git   Güncel Mekan >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
SoN NokTa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
2.Admin

SoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond reputeSoN NokTa has a reputation beyond repute
SoN NokTa - İCQ üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - AİM üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - MSN üzeri Mesaj gönder SoN NokTa - YAHOO üzeri Mesaj gönder SoN NokTa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Otel Elbis

Otel Elbis Resimleri

Otel Bilgileri: 4 Yıldızlı standartlara sahip Otel Elbis Deniz kıyısında, özel plaj, Edremit Hava Alanına 35 km, mesafede yer almaktadır Otel'in 1 kral dairesi, 4 suit oda, 2 junior suit, 118 standart oda, 20 şömineli odası toplamda 125 oda, 250 yatak kapasitesi ve deniz, dağ manzarası vardır Elbis Otel'in oda detayları, telefon, müzik yayını, minibar, kasa, televizyon, uydu tv, split klima, duş, küvet ve banyo, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir Otel Elbis'in genel özellikleri, split klima, klima ile ısıtma, bahçe, oyun odası, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor yada hemşire, ücretsiz otopark, sağlık odası Elbis Otel'de spor ve rekreasyon, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, su kaydırağı, masa tenisi, bilardo, üç top ve Amerikan bilardo, tenis, mini futbol, langırt, plaj voleybolu, basketbol, trekking, muz, kano Elbis Otel'de yeme ve içme, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, havuz bar, 1 açık büfe restorant, 1 açık restorant ve 1 kapalı restorantında Türk mutfağı

Adres : Narli Alti Mevkii Altinoluk / Edremit / Balikesir

MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ

--------------

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

---------------

'İnsanlar tesadüflere inanır
İnanmak onları bedel ödemekten kurtarır
Ben tesadüflere inanmam

İnsanlar güvenmek isterler
Buna ihtiyaçları olduğunu düşünürler
Onların asıl istedikleri yalnız kalmamaktır
Ben yanlızlıktan korkmam'

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil