Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Öykü & Berk - Hastane Önü İncir Ağacı Şarkı Sözleri konusu , Öykü & Berk - Hastane Önü İncir Ağacı Şarkı Sözleri Hastane önünde incir ağacı Annem ağacı Doktor bulamadı bana ilacı Annem ilacı Doktor bulamadı bana ilacı Annem ilacı Baştabip geliyor ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||
|
Öykü & Berk - Hastane Önü İncir Ağacı Şarkı Sözleri Hastane önünde incir ağacı Annem ağacı Doktor bulamadı bana ilacı Annem ilacı Doktor bulamadı bana ilacı Annem ilacı Baştabip geliyor zehirden acı Annem ay acı Garip kaldım yüreğime dert oldu Annem dert oldu Ellerin vatan bana yurt oldu Anam yurt oldu Mezarımı kazın bayıra düze Annem vay düze Yönünü çevirin sıladan düze Annem vay düze Yönünü çevirin sıladan düze Annem vay düze Benden selam söyler sevdiğinize sevdiğinize Başına koysun karalar bağlasın annem ağlasın Gurbet elde garip kaldım diye ağlasın Annem ağlasın Başına koysun karalar bağlasın Annem ağlasın Gurbet elde garip kaldım diye ağlasın Anam ağlasın |
![]() |
| Tags: agaci, berk, hastane, incir, onu, oyku, sarki, sozleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|