Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Türkçe Müzik Videoları icinde Sema-Gözlerin Hala Benim mi? konusu , Müzik Genel > Türkçe Müzik Videoları > Sema-Gözlerin Hala Benim mi? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın... ] ERROR: If you can see this, then [Üye Olmadan Linkleri ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Müzik Genel > Türkçe Müzik Videoları > Sema-Gözlerin Hala Benim mi?
"Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev, ya da çek git yoluna Bir gülüş, bir salınışsa tek verebildiğin, istemez Tutku isterim Ve delice sevmek![]() ![]() Bir coştu mu dur durak bilmez bir yürek Yüreğini isterim ![]() ![]() Ya adam gibi, ya da çek git Hergün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin, ama seviyorsan yeter ki, ki zaten yüreği ortaya koyduk, tamam o zaman Ben bi deli çocuk, ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya adam gibi, ya da çek git ![]() ![]() "![]() |
||||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|