Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir S-T icinde SpyRemover 2.71 konusu , SpyRemover 2 71 Tanıtım: SpyRemover bilgisayarınızı tarayarak internet üzerinden sisteminize sızan, spyware, adware, spybot, malware, spy pop-ups, keyloggers gibi zararlı programları tespit edip temizleyen bir programdır Bilgisayarınızı izleyen ve sizden ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
SpyRemover 2 71![]() Tanıtım: SpyRemover bilgisayarınızı tarayarak internet üzerinden sisteminize sızan, spyware, adware, spybot, malware, spy pop-ups, keyloggers gibi zararlı programları tespit edip temizleyen bir programdır ![]() Bilgisayarınızı izleyen ve sizden bilgi çalmak isteyenlere karşı ''SpyRemover'' programıyla önlem alabilirsiniz Program spyware, adware, keyloggers (klavye hareketi izleyen), Trojan horses (truva atı), tracking devices (izleme araçları), hacker tools (hacker araçları), ve diğer casus araçları gibi zararlı programcıklarla savaşıyor![]() SpyRemover detects and removes more than 54,000 types (more than 104,900 items and variants) of intrusive devices such as spyware, adware, hijackers, keyloggers, Trojans, tracking devices, hacker tools, and other spy devices on your PC This spyware remover is powerful and easy to use It works with Windows 95/98/Me/NT/2000/XP![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |