Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Şarkı Sözleri icinde Üçnoktabir - Dediler ki konusu , Üçnoktabir - Dediler ki (4839) Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Dedikler ki hayat kysa e?er mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanyna ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 | ||
|
Usta Üyeler
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
![]() |
Üçnoktabir - Dediler ki (4839)
Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Dedikler ki hayat kysa e?er mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanyna yaptyklaryn bu dünyada Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememi?ler Tekrar gözden geçirdim yalan Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler
|
||
|
|
|
![]() |
| Tags: dediler, ucnoktabir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|