Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde $üpéR NicqLéR BuRada [ KARIŞIK ] konusu , BEN COK ERKEN BUYUDUM SEN BENIM COCUKLUGUMU SÖMÜRDÜN biktik hep bi kaybetmekten caddelerde bos surtunmekten kazanmak ugruna olmekten... NedenI Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu SerpedermIsIn Uzun bir seferdeyim gücüm ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Devamlı Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
![]() |
BEN COK ERKEN BUYUDUM SEN BENIM COCUKLUGUMU SÖMÜRDÜN
biktik hep bi kaybetmekten caddelerde bos surtunmekten kazanmak ugruna olmekten... NedenI Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu SerpedermIsIn Uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar.. özüR diLérim séni üzmék istémédim. én iyisi intihar édiyim dédim, éttim..!! canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? Sensiz KaranLik Heryer GözLerim KapaLi,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLi.. Anlatmakla BItmedI Sancilandi DIlIm, Atma Maphusa BenI Ben SuÇlu DeGIlIm. Tak BoGazima IpInI, Yada Kes BIleGImI, SensIzlIkle YaSayacaGima ÖlÜme GIdem Daha IyI... ..::::son nefesi çektim çukuru kaz::::.. ?a?i?a ?s???? ?a?a?i?i? ??? ?ags?l? ???????, g???? g?l?? al?????? ??? ?? ?s? ??ƒ??????? YeTr ki OnuR* suZ oLmaSn a$k... ZiLGiTLaRi aGiTLaRiN KuCaGiNa BiRaKaN BiR sEhIrDe YaSLaNiYoRuM HüZNe... aGiT YaKMaYi BiLMeYeN GeNçLiGiM;aCi DeMLiYoR DiLiNdE... Gittin, BANA BU REZIL ISTANBUL KALDI... (•??)Kayboldu? ????? ?aL????? ... benim yüregimden geçenlerin, yeri yok kimsenin yüreginde. ··•» ·• × ßoza? ?î §a?dî? aCïla? × ßelaÿa atla? Gide?i? × •· «•·· ??? ?a?a?i? a?la?i??i? a?li??a,a?la?i?la ???l???? s ?a?a?i?a gö?ü??ü? ?a?i??a Ve ben tas miyim sevgili?.. MasaLLarda ya$ar akillarda kalir anlamalisin onu yasatmaliyim içimdeki bu seni bak alamadi kefenim ellerini uzatip affet beni......! .....DisiNi SüsLeR içiNi TakmaZ oLmusSuN...... Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar ?yine? benim! Kimse, nezaketini araya verip, suçtan pay çikarmasin kendine! Hasari tespit edin yeter! Bedelini, fazlasina canimi ekleyip ödeyecegim! .... Üstüm kalsin! a?s?L?g?? üs?ü?de, se?de ?eL??eLe? ?e? ƒa?az?.. q??d?g?? ?ada? a?aZ?!! ???SS ???e??eL deg?L ??.... ?? u?d?? ?? ße?de?,?adi ??z? ß?Le ?e?e?L?..? ß???? ?UsU?U? a?Ca ?az,se?????s? ?eS???....... Ezbere alinmis ayriliklar koymaz bana Üstüme gelme, vakit sonbahar Üstüme gelme! agzimda küfürler dolasmakta. FaRKLi OLMa ÇaBaSi IçINDe OLMaDiGiMDaN ÖtüRü FaRKLiYiM GzLer aqLamqLi $özLer acima$iz hyt anLam$iz ßedenim i$$iz diyarLarda yanar oLdu çöLLerinde kanar oLdu BEN KENDIMI BIRAKTIGIM ZAMAN SEN BENI BIRAKMA!!! ??gü? ?za??i? ?a?a çs? ?a ??????a agli?s??? ?a??a <||?||keNdi ciNaYeTiMde beN biR KaTiLiM||?||> Söylemeden Git ! Söyleyemediklerin de Burada Kalsin Ben Yasarim Onlari kuzuLar icin aqLaYan kurTLarda wardir haYaTTa ...!!! (: ?ç???? ?? ???? ??sƒ????s???... =) birtek kursun çaredir bu aciya rabbim sen bu kulunu bagisla bedenim çürürken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda.. Gün biTer aMa sevGi bItmeZz SustuGum iÇin mI tüm bunLar?? Çünkü ÖLÜM bir yok olus degil YENiDEN DOGUSTUR...! Inandiklarimizin arasinda çok fark var. Halim yalin,son sireni benim için çalin. ||[5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$i0rmM Moruqq..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme Düsündümdé. ßazi Zamanlarda ßazi Insanlari Kéndi Kadérlériné Öylécé ßirakmak Gérékiyør Öylécé Gidislérini Izlémék.Bir Kaç Güné Kalmaz Siyrilir Ténindén Køkum. Sair Ölür, Zaman Ölür, Ask Ölür Kalplér Vé Kalélér Hép Içtén Yikilir. Sana Dair ßir Ihtimal Karismadan Kanima Artik Git. ßiliyørsun ßéni ßu Hiçlik, Séni KAN Tutar.. Tüm $ehir Agladi .. Sen giTTin diye .. Mecbur musun Hep EN Uzaga Gitmeye... artk eski haLim kaLmadi hiç (.) qözLerimde yanan o i$ik çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüregimin.. ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$imak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm... ßény kayßédérsén ßi daa asLa ßuLamassin o ac qösLü kaLBiné raat ßatmasin we sonra* Kaptirdik kendimizi meLankoLi dünyanin maviLigine. Orda her$ey gerçek gerçek olmayan ya$adikLarimizdi.! dindirir acini elbet bi melek yaa.. YoksuLLuk KorkusuyLa Ömrü Sérvét Pesindé Harcayanda Gördüm FakirLigin Özünü .. Çévirdim Yüzümü ( ! ) ?ç???? s?ƒ??? ?a??????s ?? s??????a ?üz?ü...?isi??a ¢?a?l?? ¢?a?l?? gülüsü.... Cehennemde ya$adiqim iCin cennet haKKimdi... Canima TaK Eden NedenLerim Var..! KaLBim TeK ßasinada Atar DesteK ünite Istemezz.! | IKimiz meqer Çokmusuz ßu resme...! ßa?a ?a?i?i? g?????¢?g? ??s? ??? ??g?l??? ?g??,??? sl?a?i? ?g? ?a?a ?????...!! ?a?i? geç?e? ?il?ezdi ø?ša ha?gi a?a ?ø??? ?a??a? ?a??a? ?a??i?le?".. ...//...† intihara meyiLLi oyuncak bebekLeris biz dünyanin dönüor oLmasi egLndiremes bsi..! †....//....GozLerim KapaLi Ve AgLamakLi Beni.. SensizLikten Pes EtmekTeyim.. Diretmekteyim Bu KaLbi Ya$amak icin... Sensiz Ben Bi Hicim BiLirsin...! Bir Can istiyorsan Beni Götür AzraiL.. Benim Sevdigime Dokunmaa..!!!! MutLuLuk iiii[]iiiiiiiiiiiiiiiiiiii HasreT iiiiiiiiiiiiiiii[]iiii aCi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[] >>>?uKut-u MãkßêR<<< Bir Lider Var SaniLdi , Sonuç=0 Iç OrganLarimi Kor Bir Kursun Desti ... __________________ Kalbim Kirik Tibbi Atik Hosçakal Hayat . Elim Kan Içim Tertemiz . Bazen susmak gerekiyormus,bazen bombos bakmak gerekiyormus hayatin yalanlarina.. Anlamaya çalismak saçmalik..! Anlamadan yasamak gerekiyormus.. Ama bazen! Unutmak gerekiyormus unutulma pahasina.. Zaman degilmis gideni getiren.. Aslinda zamanmis var olani götüren..! dünde-->sen bugnde-->sen yarinda-->sen umutta-->sen hayaL de-->sen yakmda-->sen acimda-->sen yasmda-->sen huzurda-->sen günmde-->sen gecmde-->sen içmde-->sen dismda-->sen öLmde-->sen yasamda-->sen Can bedendeymis... Ne çikar ki? Gözünaydin "GECEM" Ruhuma cellat oldun.. dOg göNLüm€ sokuL ömRüm€ yoKmuSum yoKmuSum s€nd€n ön¢€...!!! Her susu$ Bir KabuLLeni$ asLinda.. ??.||||??..__??Le?ef ((g???) ????e??ii?__..??||||.?? ??||_?e? ?e?e?ez?ii?_||?? ??1øøø ?å?? ?åLå? ?ö?L?s?? ii?å?????..?a?ii 1 ?å???ii?? ?åDå?..sDa s?? å???? ?????Diigii?_]?? »?«..??g????? åD? s??????..????? s?? å?? ?å??? bàg???å ?å???????..»?« ?å?????ii?__(W) **ne kimseye ait nede kimseye sahiBim tek geLdim tek giderim....!!!! Nefretin Gözlerini Kör Ediyor farkindamisin Dogdummu Öldümmü Bilemiyorum.. lkol Hos Ortam Los Ama Dnle Bni Hpsi Çok Bos Kmseye Güvnme Kmseye Aldanma Kndin Coss... ® €nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ SaMSuNLuYuZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun ® Hiç Bir Seyim Az olmadi Senn Senn Kadar Hiç Bir seyi isTemedim seni istediqim Kadar ! ?????z ???l?? ?s?l?? ?????! Aklimla kötümserim Irademle iyimser ... RAHAT BIRAKIN BENI !!! KIMSE DEGER BILMEDIKÇE BU GÖNÜL DEGER VERMEYECEK ARTIK !!! SEVMICEK KIMSEYI,ÜZÜLMÜCEK HIÇ BIR ZAMAN,EGLENCEYI TADACAK,VE ELVEDA DEMESINI ÖGRENICEK... '' Son günlerde çok daraliyorum.. kendimin katili olabilirim.. yazdigin her mektuba agliyorum.. buydu savunma psikolojim .. bu masal aklimi cok karistirdi.. anlamalisin hep yasatiyorum seni içimdeki bu seni bak alamadi kefenim.. ellerini uzatta AFFET BENI...! ~~?a ??? ?sl ??l, ?a ??? ?sl aç ?a?a ?sl?a? ç???l~~ ?é? qü?é ß!? ö?ü? ?£?!?s???, ?a?liqi?a ??a , ?s?l?q??a !??a? £?!?s???! Zalimsin ama lazimsin bana.. Hainsin ama zaafimsin anla...! kaN ve aTes Küfrediyor Tüm Masallara Yas TutuYor MeLeKLeR KaranligiMiza Ve Nasirlasmis YüreginLe Sen Aciz Dünya...! Istisnalar kaideyi bozmaz Bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim, kolumu kaptin, gözümü çektim, aklimi aldin. Yasam mi ben mi bedbahtim? Sallanirsa da yikilmaz tahtim. Canim yanar ödün kopar canim, Tabularimi kendim yazdim. YaLniZ KaLsiN DeDiGiN DiLinE BeDdUaDiR SeSinIn teLinE... +Seni unutmaq için basladigim her ASK'i ... Ben yine senle aldattim ... ! Gittin... Hayaller yandi! Kül yok! Duman Yok! Hiç..Hiç Bisey Yok!... ...?'? ?s a?g?l... hasretimsin ve ben yanan gözlerimdeki seni bekleyen yorgun, yasli bekçi... ...yaktim gemileri, dönüsüm zayi... MeLeK MIsaLi YüReGim unutma yar sakin unutma..! katilimsin !!! $imdi tamda öyLe hatirLiyorum/ marti çiqLikLarini ve sesindeki yosun kokusunu boquLmadiqim tek deniz oLacaksin.. senSizLik bir $arki oLup ciktiqinda ve sen dü$tüqündE akLima, keLimeLerim sana ko$tu sevqiLi.. qidisinin ardindan suSan yüreqim qiBi, suSma sen simdi.. "Yüregine adi'mi astim.." HER SEY SAHTE ! SENDE ..... [nokta!] __________________ Kalbim Kirik Tibbi Atik Hosçakal Hayat . Elim Kan Içim Tertemiz . Bazen susmak gerekiyormus,bazen bombos bakmak gerekiyormus hayatin yalanlarina.. Anlamaya çalismak saçmalik..! Anlamadan yasamak gerekiyormus.. Ama bazen! Unutmak gerekiyormus unutulma pahasina.. Zaman degilmis gideni getiren.. Aslinda zamanmis var olani götüren..! เlєtเşเ๓:๓г.๒ยгคợ.ร@ฬ.ςภ | ρяσ ¢ѕ » [ мя.вυяαq q1ηg ] « |
|
|
|
![]() |
| Tags: burada, karisik, nicqlr, upr |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|