Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Program İndir W-X icinde XoftSpySE - Antispyware Programı İndir konusu , XoftSpySE Download - Antispyware Programı İndir Sürüm : 4.33 Boyut : 3.04 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP Üretici Firma : ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
XoftSpySE Download - Antispyware Programı İndir
![]() ![]() Sürüm : 4.33 Boyut : 3.04 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP Üretici Firma : ParetoLogic Inc. »»» Programı indir ««« Tanıtım: XoftSpySE, adından da anlaşılacağı üzere bir antispyware programıdır. Çoğu zaralı yazılımı tanımaktadır. Oldukça geniş bir veritabanına sahiptir. Kullanımı çok kolaydır. Genel Özellikler # Komple bilgisayar taraması yapmakta, çalışan uygulamaları, kayıt defteri girdilerini, dosya ve klasörleri içermektedir. # Algılayıp, temizleyebildiği zararlılar: reklam yazılımları (adware), casus yazılımlar (spyware), istenmeyen reklam pencereleri (pop-up), klavye girdi kayıt araçları (keylogger), truva atları (trojan), tarayıcı korsanları (hijacker), ve zararlı yazılımlar (malware)dır. # Bu alandaki en geniş tanımlama veritabanına sahiptir. # Tanımlama dosyalarını ve özellikleri otomatik olarak güncellemektedir. # Hızlı, güçlü ve kullanımı kolaydır. # Müşterilere geniş teknik destek vermektedir. # Kimlik bilgilerine ve kredi kartı hırsızlığına karşı koruma sağlamaktadır. Not: Yazılımın bu sürümü ile veritabanı güncellenmiştir. |
|
||||
|
İlk mesaj son versiyonu ile güncellendi.
http://www.guncelmekan.com/gizlilik.html - Gizlilik Bildirimi Lütfen Okuyunuz! Forumda vvarez içerik olan key, c*rack, film, ödev, mp3 vs paylaşımı yasaktır! http://www.guncelmekan.com/forum-duy...-yasaktir.html Bu sitedeki Bütün program ve oyunlar demo ya da freeware'dir! |
![]() |
| Tags: 431o, xoftspyse |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|