GuncelMekan.com

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Xp Repair Pro 2007 v3.5.5

Program İndir W-X icinde Xp Repair Pro 2007 v3.5.5 konusu , Xp Repair Pro 2007 v3 5 5 indir download Üreticinin Tanıtımı: Program bilgisayara kurulduğu anda, bilinen 53 000 işletim sistemi hatasını tarayıp, bilgisayarınızdan bu hatalara dair açıkları veya kaynakları değiştirir ...

Geri git   GuncelMekan.com >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir W-X

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-04-2007
Far-Cry & Crysis

CrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond reputeCrysiS has a reputation beyond repute
Smile Xp Repair Pro 2007 v3.5.5

Xp Repair Pro 2007 v355 indir download

Üreticinin Tanıtımı:
Program bilgisayara kurulduğu anda, bilinen 53000 işletim sistemi hatasını tarayıp, bilgisayarınızdan bu hatalara dair açıkları veya kaynakları değiştirir Bu sayede bilgisayarınız üzerinde işletim sisteminize ait hiç bir hata kalmayacak

Genellikle bilgisayarınız üzerine yüklediğiniz işletim sistemleri, yapımcıların atladığı bazı çakışma durumları vardır Yapımcılar bu hataları daha sonradan öğrenebilmek için sistemler hata verdiklerinde bu hata durumunu kendilerine iletmemiz için işletim sistemlerine bir hata raporu hazırlatırlar Bu hata raporları kendilerine ulaştıktan sonra ise hata raporlarından kaynakalanan arızları gidermek için işletim sistemi güncellemeleri oluştururlar Yüklenen bu güncellemeler sayesinde bilgisayarımızda bu hataların gözlenmesi ihtimali azalır

İşte bu program bir kaç uzman bilgisayarcı tarafından hazırlanmış, yapımcı listelerinde bulunan 53000 hatayı gidermek için oluşturulmuş, daha önceden güncellemelerin hepsini yüklemeyen kullanıcıların işini kolaylaştırmak için hazırlanmış bir kayıt temizleyicisidir

Kayıt hataları giderici programlar arasında en iyisi denilebilir

Operating Systems: Windows 98SE/NT/2K/ME/2003/XP/Vista™

XP Repair Pro 2007 355 Free Trial Download

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

#2 (permalink)  
Alt 04-08-2008
Yeni Üye

onurdogu is on a distinguished road

çok sağolun çok işe yaradı
  #3 (permalink)  
Alt 04-09-2008
SeytanKalesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Devamlı Üye

SeytanKalesi is on a distinguished road
SeytanKalesi - MSN üzeri Mesaj gönder

TEşekkürler

ßeni YormayIn! --> Çok ü$engeCim
ßana YaLan SöyLemeyin! --> Nefret Ederim!
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!
Ciddi OLmayIn --> ßen güLüyorum
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!
Dalga GeÇeLim --> ßayıLıyorum !
Derdinmi Var¿ --> DinLiyorum
Çok Mu ZO¿ --> Ugra$Iyorum!
>Ben böyleimm<

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:27 PM .