Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Yeni Şekilli Nickler konusu , Yeni Şekilli Msn Nickleri & İletileri & Mesajları “ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє…” qiT Ne duruosuN seNde qiT seNiNde bi faRkıN yOkmuss çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Yeni Şekilli Msn Nickleri & İletileri & Mesajları “ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє…” qiT Ne duruosuN seNde qiT seNiNde bi faRkıN yOkmuss ![]() ![]() ![]() çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa ![]() ![]() !!!Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA ![]() ![]() !!!qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM ![]() ![]() ![]() yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksın hele hele aşkla beraber,hiç anılmayacaksın!!!Hayat bana cok zor qeLiyo ![]() ![]() ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden![]() ![]() dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK![]() ![]() Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem ! Baktı diye sevdi mi sandın öptü diye evlenecek mi sandın 2008 yılındayız kızım sen o iti adam mı sandın _?? ßir zamanLar uGruna dunyaLarı yakardIm $imdi $erefSizim kißrit ßiLe Çakmam ![]() ![]() YA DOKUNABILECEK KADAR YAKIN OL YADA UNUTACAK KADAR UZAKK ![]() ![]() ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! ![]() ♥ Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz Sevgi güven verir, insanlar aldatır Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!![]() ![]() Şekilli msn nickleri , msn nickleri Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]() ѕєη нєяşєу∂єη ωαzgєçтιğιм αη∂α ![]() ![]() gєяιує тєк кαℓαηѕıη![]() ![]() !!!нιçвιя ѕєωαρ мυтℓυ єтмє∂ιкι вєηι,ѕєηιηℓє gιя∂ιğιмιz güηαнℓαя кα∂αя ![]() ![]() !!!รєฬเภςเ๓๔เภ кค๔єгเ๓ ๏l๔ยภ ![]() ![]() !!!кєη∂ιηє ιуι вαк ∂єяℓєя ωє gι∂єяℓєя ![]() ![]() ѕєηι ѕυѕкυηℓυğα мαнкυм є∂ιρ gι∂єяℓєя![]() ![]() ѕєηι ραяçαℓαяα αуıяıρ![]() ![]() єη вüуüк ραяçαуı уαηℓαяıηα αℓıρ gι∂єяℓєя![]() ![]() !!!gι∂ιуσяυм ѕαηα αιт σℓαη ωє σℓмαуαη вüтüη ѕσяυℓαяı ωє ¢єωαρℓαяı αя∂ıм∂α вıяαкαяαк gι∂ιуσяυм ѕєω∂αуι вιяαкιуσяυм!!! уαℓηızℓığıм вιя çığℓıктı, нєριηιz мι ѕαğıя∂ıηız؟؟؟ eğer senden ayrılırsam benide yanında götürür müsün?? Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz! denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum ![]() ![]() ![]() Allah kahretsin cekilsene lan okuzbir daha sevmeyeceğim çünkü;ne zaman sevsem kalbim haksızlığa uğruyor giden bir gün geri dönmek ister bırakın dönsün NELER KAYBETTİGİNİ GÖRSÜN » Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir ![]() ![]() Şekilli msn nickleri , msn nickleri :::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя::: Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı ![]() Yıkık Dökük Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parçaları Çiğneyerek Uzaklaşmaktır ![]() Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma! şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde… ![]() SiLdim anıLarımdan seni ![]() Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni![]() Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz![]() !8'd£n Sonra, 9'q£LS£d£, 10'Suz ßırakma K£ndini ![]() ![]() bu saatten sonra uğraşmam dünümle ve dünümdekilerle ben yarına bakarım yanımdakilerle Şekilli msn nickleri , msn nickleri KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa ![]() ![]() SİKTİR OLUP qitsin cOKDA TINGERÇEKMİSİN YALANMISIN MASALMISIN DÜNYA!!! HİÇ OLMAZ SANDIĞIM HERŞEY birden bire oldu ![]() ![]() ne oluyor derken![]() ![]() BENİDE HAYAT HER YERİMDEN WURDU![]() ![]() !!!Gideceksen Bahane bulmadan git ! Adam gibi sevmedin Bari adam gibiHayatimdan çek GIT ![]() ![]() ![]() ![]() :::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdımH er$eyi:::![]() ![]() ![]() Bu qün ışığı qöRemedi qözLerm ![]() köR mü sence hisLerm ?EzbeRmde diziLi kinLerm ![]() söyLe ! Pes etmesi qeReken ben deiL miym ?Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde http://www guncelmekan com/gizlilik html - Gizlilik Bildirimi Lütfen Okuyunuz!Forumda vvarez içerik olan key, c*rack, film, ödev, mp3 vs paylaşımı yasaktır! http://www.guncelmekan.com/forum-duy...-yasaktir.html Bu sitedeki Bütün program ve oyunlar demo ya da freeware'dir! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|