GuncelMekan.com

Güncel Mekan

Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Yeni Şekilli Nickler

Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Yeni Şekilli Nickler konusu , Yeni Şekilli Msn Nickleri & İletileri & Mesajları “ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє…” qiT Ne duruosuN seNde qiT seNiNde bi faRkıN yOkmuss çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN ...

Geri git   GuncelMekan.com >
..:: Msn Messenger ::..
> Msn Nickleri Güzel Nickler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-02-2008
O®@L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeoManiA

O®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond reputeO®@L has a reputation beyond repute
O®@L - MSN üzeri Mesaj gönder
Gül Yeni Şekilli Nickler

Yeni Şekilli Msn Nickleri & İletileri & Mesajları

“ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє…”

qiT Ne duruosuN seNde qiT seNiNde bi faRkıN yOkmuss

çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa !!!

Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA!!!

qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM

yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksınhele hele aşkla beraber,hiç anılmayacaksın!!!

Hayat bana cok zor qeLiyoANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK

Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !

Baktı diye sevdi mi sandın öptü diye evlenecek mi sandın 2008 yılındayız kızım sen o iti adam mı sandın _??

ßir zamanLar uGruna dunyaLarı yakardIm $imdi $erefSizim kißrit ßiLe Çakmam

YA DOKUNABILECEK KADAR YAKIN OL YADA UNUTACAK KADAR UZAKK

ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ

Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

♥ Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz Sevgi güven verir, insanlar aldatır Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!
Şekilli msn nickleri , msn nickleri

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir

ѕєη нєяşєу∂єη ωαzgєçтιğιм αη∂αgєяιує тєк кαℓαηѕıη!!!

нιçвιя ѕєωαρ мυтℓυ єтмє∂ιкι вєηι,ѕєηιηℓє gιя∂ιğιмιz güηαнℓαя кα∂αя!!!

รєฬเภςเ๓๔เภ кค๔єгเ๓ ๏l๔ยภ!!!

кєη∂ιηє ιуι вαк ∂єяℓєя ωє gι∂єяℓєяѕєηι ѕυѕкυηℓυğα мαнкυм є∂ιρ gι∂єяℓєяѕєηι ραяçαℓαяα αуıяıρєη вüуüк ραяçαуı уαηℓαяıηα αℓıρ gι∂єяℓєя!!!

gι∂ιуσяυм ѕαηα αιт σℓαη ωє σℓмαуαη вüтüη ѕσяυℓαяı ωє ¢єωαρℓαяı αя∂ıм∂α вıяαкαяαк gι∂ιуσяυм ѕєω∂αуι вιяαкιуσяυм!!!

уαℓηızℓığıм вιя çığℓıктı, нєριηιz мι ѕαğıя∂ıηız؟؟؟

eğer senden ayrılırsam benide yanında götürür müsün??

Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz!

denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum Allah kahretsin cekilsene lan okuz

bir daha sevmeyeceğim çünkü;ne zaman sevsem kalbim haksızlığa uğruyor

giden bir gün geri dönmek ister bırakın dönsün NELER KAYBETTİGİNİ GÖRSÜN

» Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir

:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::

Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı

Yıkık Dökük Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parçaları Çiğneyerek Uzaklaşmaktır

Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!

şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde…

SiLdim anıLarımdan seni Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz!

8'd£n Sonra, 9'q£LS£d£, 10'Suz ßırakma K£ndini

bu saatten sonra uğraşmam dünümle ve dünümdekilerle ben yarına bakarım yanımdakilerle

KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TC€KS€ ß!TS!N
߀NY S€FM€Y€N VaRSa SİKTİR OLUP qitsin cOKDA TIN

GERÇEKMİSİN YALANMISIN MASALMISIN DÜNYA!!!

HİÇ OLMAZ SANDIĞIM HERŞEY birden bire oldune oluyor derkenBENİDE HAYAT HER YERİMDEN WURDU!!!

Gideceksen Bahane bulmadan git! Adam gibi sevmedinBari adam gibi
Hayatimdan çek GIT

:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdımH er$eyi:::

Bu qün ışığı qöRemedi qözLermköR mü sence hisLerm ?
EzbeRmde diziLi kinLermsöyLe ! Pes etmesi qeReken ben deiL miym ?

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde

http://wwwguncelmekancom/gizlilikhtml - Gizlilik Bildirimi Lütfen Okuyunuz!

Forumda vvarez içerik olan key, c*rack, film, ödev, mp3 vs paylaşımı yasaktır!

http://www.guncelmekan.com/forum-duy...-yasaktir.html

Bu sitedeki Bütün program ve oyunlar demo ya da freeware'dir!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil